Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da kan donduran görüntüler! Yavru köpeği öld*resiye dövdü

Antalya'da kan donduran görüntüler! Yavru köpeği öld*resiye dövdü

Antalya’nın Kepez ilçesinde sokakta yaşayan yavru köpek mahalledeki yaşlı bir adam tarafından öldüresiye darp edildi. Yavru köpeğe sahip çıkan mahalleli sokak hayvanları için adalet istedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da kan donduran görüntüler! Yavru köpeği öld*resiye dövdü
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

Antalya Yeşilyurt Mahallesinde sokakta yaşayan yavru köpeği, yine aynı mahallede ikamet eden yaşlı bir adam tarafından bahçesine girdiği gerekçesiyle sopa ve tekmeyle darp edildi. Yavru köpeğin koruma altına alınması ve darp eden şahsın ceza alması için karakolda suç duyurusunda bulunduğunu belirten Çağlar Bodrumlu, karakolun sokak hayvanlarına yönelik şikayetleri kabul etmediklerini belirtti. Defalarca kez darp edilen köpeğin darp anına ilişkin video kaydı alan Çağlar Bodrumlu, sahip çıktığı sokak köpeğini korumak için hukuki yolları deneyeceğini kaydetti.

 

 KOCA MAHALLEYE YAVRU KÖPEK SIĞAMADI

Evinin bahçesine girdiği gerekçesiyle komşusu yaşlı adam tarafından darp edilen yavru köpeğe sahip çıkan Çağlar Bodrumlu, ¨Yaşlı adamın yavru köpeği darp ederken defalarca şahit olduk. Kanıt alabilmek için üçüncü kez dövdüğünde videoyu çekebildik. Birkaç gün önce ilk defa dövdüğüne şahit olduğumda elindeki sopayı çöpe attım. Polise şikayet edeceğimi söylediğimde küfür edip ‘Polis bir şey yapamaz’ dedi. 7 kez şikayet etmeme rağmen polis ekipleri gelmedi. Karakola gittiğimde ise kanıt olarak fotoğraf video olmadığı takdirde şikayetin alınamayacağını söylendi¨ dedi.

KÖPEĞİN ÇIĞLIKLARI MAHALLELİYİ UYANDIRDI

Komşusunun gece saat 04:00 sıralarında köpeği darp ederken seslere uyandığını söyleyen Çağlar Bodrumlu, ¨Gece 4 gibi adam tekrar köpeği döverken köpeğin havlamasına tüm mahalle uyandı. Bu sefer videoyu çekebildim ve görüntüleri polis memuruna gönderdim ve şikayet ettim. Sakarya Bulvarı’ndaki karakola gittiğimde komiser ‘Sokak köpeğiyse şikayet alamıyoruz. Savcı onaylamıyor. Kanun yok. 5 yıldır bu kanun işleyişe geçmedi sadece şahsi köpeğinizse mala zarar vermekten şikayet alabiliyoruz’ dedi. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Akli dengesi yerinde olmayan bu adam mahalledeki köpek ve kediler bahçesine girince sopayla vurarak dövüyor. Mahallemizde bir cani var. Sesimizi duyun¨ diyerek sokak hayvanları için adalet istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bülent Kaya oğullarıyla drift yaparak motosporlarına dikkat çekti

Bülent Kaya oğullarıyla drift yaparak motosporlarına dikkat çekti