Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da gözaltına Alınan Öğretmen Emine Karakaş Kimdir? Emine Karakaş Nereli? Evli mi?

Antalya'da gözaltına Alınan Öğretmen Emine Karakaş Kimdir? Emine Karakaş Nereli? Evli mi?

Antalya'da özel bir kolejide 100. yıl kutlamaları kapsamında konuşan öğretmen kimdir? Emine Karakaş nereli ve Emine Karakaş evli mi? gibi sorulara cevap olacak bu haberi okuyunuz!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da gözaltına Alınan Öğretmen Emine Karakaş Kimdir? Emine Karakaş Nereli? Evli mi?

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Antaya'da bir kolejde Edebiyat öğretmenliği yapan Emine Karabaş söylemleri nedeniyle 30 Eylül 2023 tarihi gece saatlerine gözaltına alındı. Gözaltına alınan Emine Karakaş hakkında merak edilen bilgilerin detayını haberde topladık. Emine Karakaş Kimdir? Emine Karakaş Nereli? Emine Karakaş Evli mi? Detaylar haberde ...

Emine Karakaş Kimdir? 

Antalya da özel bir kolejde, 100. yıl kutlamaları kapsamında yapılan konuşmanın içeriği dolayısıyla gözaltına alınmış edebiyet öğretmenidir.

Emine Karakaş Nereli? 

Antalya Koleji'nde yaptığı konuşma dolayısıyla gözaltına alınan Emine Karakaş’ın nereli olduğu bilinmemekte.

Emine Karakaş Evli mi?

 Antalya Koleji'nde yaptığı konuşma dolayısıyla gözaltına alınan Emine Karakaş’ın medeni hali bilinmemektedir.

Emine Karakaş Neden Gözaltına Alındı?

Antalya'da bir kolejde Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamalarında yaptığı konuşma ile sosyal medyada gündem olan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Emine Karakaş, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. 

Öğrencilere hitaben yaptığı, ‘Cumhuriyetin değerlerinin erozyona uğradığına ilişkin konuşması, sosyal medyada bazı hesaplarca hedef gösterilen öğretmen hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun 216. maddesini ihlal suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Karakaş, iktidarın sıklıkla dillendirdiği “Türkiye Yüzyılı” söylemi hakkında yaptığı konuşma nedeniyle akşam saatlerinde evinden gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. 

Emine Karakaş Serbest Bırakıldı mı?

Karakaş, iktidarın sıklıkla dillendirdiği “Türkiye Yüzyılı” söylemi hakkında yaptığı konuşma nedeniyle akşam saatlerinde evinden gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü, gece saatlerinde ifadesinin alınmasının ardından adliye de işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiracı ve işyeri sahibi arasında izdiham!

Kiracı ve işyeri sahibi arasında izdiham!