Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya'da çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon

Antalya'da çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon

Antalya Emniyet Müdürlüğü, çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. 14 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 şüpheli tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde, uyuşturucu ticareti yapan ve bu faaliyet çerçevesinde de "silahla yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, gasp, araç kurşunlama" gibi 7 ayrı suç eyleminde bulunan şahıslar ve 9 kişinin mağdur olduğu olaylarla ilgili 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda; örgüt lideri, 2 örgüt lider yardımcısı ile 5 örgüt üyesi yakalandı. Operasyonda yapılan aramalar neticesinde ise 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait fişekler, suçtan elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda para, bir miktar metamfetamin ve A4 olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, kurulan örgüte üye olmak" suçlarından 1 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 6 şüpheli ise tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahte kimlik ve basın kartıyla yakalandı

Sahte kimlik ve basın kartıyla yakalandı