Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya’da Büyük Asayiş Operasyonu

Antalya’da Büyük Asayiş Operasyonu

Antalya’da, çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimlerinin gerçekleştirdiği operasyonla tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Büyük Asayiş Operasyonu
KAYNAK: Antalya Valiliği/Bülten

Antalya’da, çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimlerinin gerçekleştirdiği operasyonla tutuklandı. Bu suçlar arasında ‘Kasten öldürme, kasten yaralama, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini, tehdit, hırsızlık ve dolandırıcılık’ gibi suçlar yer alıyor.

Geniş Çaplı Asayiş Operasyonu

Asayiş birimleri, kumar ve yasa dışı bahis uygulamaları, geçici konaklama tesisleri ve araç kiralama firmaları uygulamaları ve aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 282 bin 100 kişinin sorgulaması yapıldı ve 765’i aranan şahıs olmak üzere toplamda 2 bin 365 şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 218’i tutuklandı.

Araç ve İş Yeri Denetimleri

Operasyon kapsamında ayrıca 176 bin 800 araç ve 10 bin 700 motosiklet incelendi. Bu incelemeler sonucunda, çalıntı olduğu belirlenen 6 otomobil, 13 motosiklet ve 8 bisiklet yakalandı. Ayrıca, 153 iş yeri denetlendi ve “kumar” suçundan 17 şahıs ile “Kayıtsız Günübirlik Faaliyet Yürüttüğü” tespit edilen 1 işletmeye idari para cezası uygulandı.

Ele Geçirilen Silahlar

Aramalarda; 28 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 adet kuru sıkı tabanca ve 360 adet fişek ele geçirildi. Bu bulgular, operasyonun ne kadar geniş çaplı ve etkili olduğunu gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar alerjisi nedir? Belirtileri ve korunma yolları neler?

Bahar alerjisi nedir? Belirtileri ve korunma yolları neler?