Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Antalya Serik'te arazi kavgasında yeni gelişme

Antalya Serik'te arazi kavgasında yeni gelişme

Antalya'nın Serik ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Serik'te arazi kavgasında yeni gelişme

Olay, dün gece Serik ilçesi Zırlankaya Mahallesi'nde meydana geldi. İki aile arasında arazi meselesi yüzünden çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmaya giden jandarma ekipleri de silahlı kavganın arasında kaldı.

Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Ahmet Yavuz (56) ve eski eşi Şerife Bozkurt (46), kaldırıldıkları Serik Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Tolgahan Y. (25), Ali G. (43), Feridun Ş.(63), oğlu İdris Ş. (36) ile kızı Zübeyde Ş.(35) ve kavgayı ayırmak için gelen Jandarma Astsubay Y.O. (26) ve Jandarma Astsubay Ö.F.A. (26) ise Serik ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralanan astsubay Y.O.'nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cenazeler morgdan alındı

Hayatını kaybeden Ahmet Yavuz ve Şerife Bozkurt'un cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alındı. Cenazelerin aynı mahallede toprağa verileceği öğrenildi.

10 şüpheli gözaltına alındı

Öte yandan, yapılan soruşturma çerçevesinde 10 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da tırın lastiği patladı karşı kaldırıma geçti

Isparta'da tırın lastiği patladı karşı kaldırıma geçti