Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Annesi ve Kız Kardeşini Katledip Camide İntihar Etti

Annesi ve Kız Kardeşini Katledip Camide İntihar Etti

Bahçelievler'de yaşanan trajik olayda Uğur Falay, annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar etti. Detaylar korkunç boyutlara ulaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annesi ve Kız Kardeşini Katledip Camide İntihar Etti
KAYNAK: İHA

Bahçelievler Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Uğur Falay isimli şahıs, cezaevinden izinli olarak çıktı. 10 gün sonra annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra Nusretiye Camisi'nde intihar etti. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları ise dehşete düşürdü.

Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Gülnihal Sokak’ta ve Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi’nde bulunan Nusretiye Camisi’nde gerçekleşti. Uğur Falay, evinde annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından silahını çeken Falay, annesini ve kız kardeşini kafalarından vurdu. Daha sonra Nusretiye Camii'ne giden Falay, içeride kendisine ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Falay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar anı, caminin güvenlik kamerasına yansıdı.

Camide Intihar Etti

Babasının İfadesi Alındı

Polis ekipleri, Uğur Falay'ın evinde bulunan iki kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda, cesetlerin annesi Hüsna Falay ve kızı İrem Falay'a ait olduğu tespit edildi. Falay'ın babası ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Babanın ifadesinde, oğlunun cezaevinden izinli çıktığını ancak neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini belirttiği öğrenildi.

20 Adet Suç Kaydı Bulundu

Uğur Falay'ın yaptığı aile katliamı sonrasında ortaya çıkan detaylar şaşırtıcı oldu. Falay'ın daha önce yankesicilik, uyuşturucu, kasten yaralama ve hırsızlık gibi çeşitli suçlardan toplamda 20 adet suç kaydı bulunduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan annenin ve kızının cesetlerinin otopsisi için işlemler başlatıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor.

Camide Intihar Etti3

Valilik Açıklama Yaptı

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olayın detayları paylaşıldı. Açıklamada, Uğur Falay'ın 25.03.2024 tarihinde Nusretiye Camii içerisinde ruhsatsız silahla intihar ettiği ve cezaevinden izinli olarak çıktığı belirtildi. Ayrıca, Falay'ın evinde bulunan boş kovanlar ve yapılan ön inceleme sonucunda, intihar olayıyla kadınların öldürülmesi arasında aynı silahın kullanıldığına dair bulgular ortaya kondu. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor All Star 2024’te Eleme Adayları Belli Oldu

Survivor All Star 2024’te Eleme Adayları Belli Oldu