Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya'da Skandal! Satranç Eğitmeninin Cep Telefonunda Çocuk Fotoğrafları Bulundu

Alanya'da Skandal! Satranç Eğitmeninin Cep Telefonunda Çocuk Fotoğrafları Bulundu

Alanya'da, sahilde küçük bir kızın fotoğrafını çektiği iddia edilen satranç eğitmeni gözaltına alındı. Polisin yaptığı incelemede, şahsın cep telefonunda çok sayıda uygunsuz fotoğraf ve görüntü bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Skandal! Satranç Eğitmeninin Cep Telefonunda Çocuk Fotoğrafları Bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan olay, tüm Türkiye'yi şok etti. Kleopatra Plajı'nda bir satranç eğitmeni, Ukrayna uyruklu küçük bir kız çocuğunun fotoğraflarını çekerken suçüstü yakalandı. Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi ve çevredekilerin durumu fark edip yetkililere bildirmesiyle polis ekipleri hızlıca harekete geçti.

Çevredekiler fark etti

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü. Satranç eğitmeni olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Mesut U., cep telefonuna el konulmasıyla birlikte daha büyük bir skandalın kapısını araladı. Polis, cep telefonunda yaptığı incelemelerde şüphelinin sadece olay yerinde değil, özel ders verdiği öğrencilerin de fotoğraflarını çektiğini tespit etti.

Uygunsuz görüntüler bulundu

Polis, şüphelinin telefonunda yaptığı incelemede, birçok uygunsuz fotoğraf ve görüntüler buldu. Mesut U., verdiği satranç derslerinde küçük yaştaki çocukların uygunsuz fotoğraflarını çekmiş ve bunları telefonunda saklamıştı. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte, şahıs hızlıca adliyeye sevk edildi ve burada sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Paris 2024'te Kadınlar Basketbolunda ABD Altın Madalyaya Ulaştı

Paris 2024'te Kadınlar Basketbolunda ABD Altın Madalyaya Ulaştı