Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya'da kalp krizi geçiren Alman adam ölümü seçti!

Alanya'da kalp krizi geçiren Alman adam ölümü seçti!

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki Alman vatandaşı Johann Josef, Almanya’da yaşayan oğlu ile internet üzerinden konuşurken kalp krizi geçirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da kalp krizi geçiren Alman adam ölümü seçti!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki Alman vatandaşı Johann Josef, Almanya’da yaşayan oğlu ile internet üzerinden konuşurken kalp krizi geçirdi. Oğlunun ambulans çağırma talebini reddeden Josef, Türk arkadaşı Ahmet Yeşilırmak’ın yardım çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Johann Josef, oğlu ile internet üzerinden konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. Oğlu, Antalya merkezde yaşayan bir Türk arkadaşını arayarak babasının kalp krizi geçirdiğini ve yardım etmesini istedi. Türk arkadaş, Alanya’nın kendilerine 150 kilometre uzakta olduğunu belirtti ve Alanya’da yaşayan Ahmet Yeşilırmak adlı bir tanıdığına durumu anlattı.

Yeşilırmak, Johann’ın evine gitti ve ambulans çağıracağını söyledi ancak Johann bunu kabul etmedi. Johann’ın oğlu da babasını ambulans çağırma konusunda ikna edemedi. Birkaç saat sonra Johann tekrar rahatsızlandı ve oturduğu sandalyeden yere yığıldı. Yeşilırmak, 112’yi aradı ancak Johann’ın öldüğü anlaşıldı.

Evde Yapılan İncelemeler

Polis ve adli tıp doktoru olay yerine geldi ve incelemelerde bulundu. Johann’ın vasiyeti gereği Alanya’ya gömüleceği öğrenildi. Polis evde yaptığı aramada, Johann tarafından çizilmiş ve üzerinde ‘güneşin oğlu’ yazan gamalı haç resmi buldu. Ayrıca, evde çöpten toplanmış ve kutulanmış durumda çok sayıda eşya bulundu. Johann’ın sık sık dışarı çıkarak çöpten eşya topladığı ve evde biriktirdiği, bu nedenle apartmanın pis koktuğu ve komşuların şikayeti üzerine geçen hafta zabıtanın gelerek uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Al Nassr Şampiyonlar Ligi'ne mi katılacak

Al Nassr Şampiyonlar Ligi'ne mi katılacak