Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Alanya’da Hırsızlık: Kaşla Göz Arasında Çaldı

Alanya’da Hırsızlık: Kaşla Göz Arasında Çaldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir elektronik dükkanına tablet bakmak için giren bir kişi, iş yeri sahibinin dikkati dağıldığı bir anda 30 bin TL değerindeki iki telefonu çalarak kaçtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Hırsızlık: Kaşla Göz Arasında Çaldı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir elektronik dükkanına tablet bakmak için giren bir kişi, iş yeri sahibinin dikkati dağıldığı bir anda 30 bin TL değerindeki iki telefonu çalarak kaçtı. Hırsızlık anları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın Detayları

Olay, Avsallar Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan bir elektronik dükkanında meydana geldi. İş yerine gelen Ahmet G., iş yeri sahibi Yakup Erdoğan’dan tablet almak istediğini belirtti. Erdoğan, gençten bir tablet seçmesini istedi. Bir süre sonra Erdoğan’ın odadan çıktığını gören genç, bu sırada tableti yerine koyarak vitrinde bulunan iki telefonu alıp kaçtı.

Hırsızın Yakalanması

Telefonların vitrinde olmadığını fark eden Yakup Erdoğan, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve telefonları daha önce de dükkanına gelen kişinin çaldığını fark etti. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, kısa sürede hırsızı buldu ve çalınan telefonlara el koydu. Hırsızın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İş Yeri Sahibinin Tepkisi

İş yeri sahibi Yakup Erdoğan, “Tablet bakacağım dedi, tanıdık olduğu için şüphelenmedik. Sonra en pahalı iki telefonu alarak kaçtı. Daha önce de sabıkası varmış, karakola gittik. İncekum Karakol Komutanlığı ekipleri hırsızı hemen buldu, telefonlarımızı geri aldık” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Deplasman Taraftarlarına Stadyum Kapısı Kapalı!

Beşiktaş-Trabzonspor Maçında Deplasman Taraftarlarına Stadyum Kapısı Kapalı!