Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aksaray'da Otomobil Takla Attı: 6 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray'da Otomobil Takla Attı: 6 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan 6 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksaray'da Otomobil Takla Attı: 6 Kişi Ağır Yaralı
KAYNAK: İHA

Aksaray’ın merkeze bağlı Karaören köyü ile Helvadere beldesi yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan 6 kişi ağır yaralandı. Kaza, Aksaray'dan Helvadere beldesi istikametine seyreden Recep K. (50) idaresindeki 43 ABV 955 plakalı Fiat marka otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana geldi.

Kaza, Karaören köyü ile Helvadere beldesi yolunda meydana geldi. Recep K. (50) yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı ve ters dönüp hurdaya döndü. Araçta bulunan sürücü Recep K. ile yolcular A.K. (43), G.K. (20), G.K. (19), G.K. (15) ve D.C.K. (14) olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı.

İnceleme başlatıldı

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak detaylı incelemeler başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EPDK Kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

EPDK Kararları Resmi Gazete'de yayınlandı