Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Akılalmaz Kaza Otomobil Önce Altına Girdi Sonra Yandı!

Akılalmaz Kaza Otomobil Önce Altına Girdi Sonra Yandı!

Kocaeli Dilovası'nda park halindeki tıra çarpan otomobilin alev alması sonucu yaşanan kaza, sürücü hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akılalmaz Kaza Otomobil Önce Altına Girdi Sonra Yandı!
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yaşanan korkunç bir trafik kazasında, park halindeki bir tıra arkadan çarpan otomobilde yangın çıktı. Kazada, aracın sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti ve otomobil hurdaya döndü.

A W157835 06

Kaza Yeri ve Şiddeti

D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mevkiinde meydana gelen bu trajik kaza, şehirde derin bir üzüntüye sebep oldu. Kazada, sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 FMH 597 plakalı Hyundai marka otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 41 YH 249 plakalı Mercedes marka tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tırın altına girdi ve yangın başladı.

A W157835 05

İhbar ve Olayın Gelişimi

Feci kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hızla olay yerine giderek alev alan aracı söndürmeye çalıştılar. Ancak, sürücü araçta sıkışmış halde bulundu ve yangın kontrol altına alınamadı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrasında, sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, kaza sonucu hayatını kaybeden sürücünün cansız bedenini tespit etti. Sürücünün naaşı, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından araçtan çıkarılarak otopsi için morga götürüldü.

A W157835 04

Soruşturma ve Tepkiler

Kaza sonrasında, yetkililer soruşturma başlattılar ve olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalara başladılar. Ayrıca, tır sürücüsü olan Ş.A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

A W157835 07

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de Kadınlar Suyun Önemini Resimleriyle Anlattı

Fethiye'de Kadınlar Suyun Önemini Resimleriyle Anlattı