Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Genel 1 Ay Önce Evlenmişti Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

1 Ay Önce Evlenmişti Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Abdurrahman Çakır, henüz bir ay önce evlenmişti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1 Ay Önce Evlenmişti Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde meydana gelen motosiklet kazası, genç bir hayatı daha yarım bıraktı. 

25 yaşındaki Abdurrahman Çakır, D-İzmit istikametinde motosikletiyle seyrederken, karşı yönden gelen 31 RS 768 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç adamın bir ay önce evlendiği öğrenilince acı daha da derinleşti.

Çarpışmanın etkisiyle yola savruldu

Kaza, dün akşam saatlerinde Kandıra ilçesinde meydana geldi. Abdurrahman Çakır'ın kullandığı 34 DGG 833 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen E.O. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle genç adam motosikletinden fırlayıp yola savruldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağır yaralı olarak Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Çakır'ın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiğini belirtti.

Yeni evliydi, büyük bir acı bıraktı

Kazada hayatını kaybeden Abdurrahman Çakır, henüz bir ay önce dünyaevine girmiş bir gençti. Olayın duyulmasıyla ailesi ve yakınları büyük bir şok yaşadı. Çakır'ın cenazesi bugün, Başiskele Yalı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ayazma Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Acılı baba cenaze boyunca güçlükle ayakta durdu, büyük bir hüzün hâkimdi.

Sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Helallik alınmasının ardından, Çakır'ın cenazesi sevenlerinin gözyaşları eşliğinde defnedildi. Genç adamın kısa süren evliliği ve hayatının trajik sonu, tüm katılanlarda derin bir üzüntü yarattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK Kredi ve Burs Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? Nasıl Yapılır?

KYK Kredi ve Burs Başvuruları Ne Zaman Yapılacak? Nasıl Yapılır?