Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Afyonkarahisar'da Ağabeyini Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Tutuklandı

Afyonkarahisar'da Ağabeyini Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Tutuklandı

Afyonkarahisar'da meydana gelen olayda, bir kişi ağabeyini bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın neden meydana geldiği henüz belirlenemedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Afyonkarahisar'da Ağabeyini Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar'da çıkan kavgada ağabeyini bıçaklayarak öldüren bir kişi, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, G.B. (34) Güvenevler Mahallesi'ndeki bir rezidansın 12. katında ağabeyi S.B. (46) ile arkadaşı B.U.'nun bulunduğu iş yerine geldi. G.B. ile ağabeyi S.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, G.B. elindeki bıçakla ağabeyini çeşitli yerlerinden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan S.B., müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olayın ardından şüpheli G.B.'yi gözaltına aldı ve suç aleti bıçağa el koydu.

Olay sonrası emniyetteki sorgusu tamamlanan G.B., adliyeye sevk edildi. Yapılan savcılık sorgusunun ardından G.B., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dev banka bugün hesaplara 2 bin TL yatıracak!

Dev banka bugün hesaplara 2 bin TL yatıracak!