Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tır ile Otomobil Kaza Yaptı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tır ile Otomobil Kaza Yaptı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tır ile Otomobil Kaza Yaptı
KAYNAK: İHA

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazada, tır ile otomobilin çarpışması sonucunda acı bir olay yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametinden Gölbaşı istikametine seyir halinde olan Muas Ortasöz'ün kullandığı 46 P 5525 plakalı tır, Gölbaşı girişi yakınlarında karşı yönden gelen Mehmet Mustafa Öner'in yönetimindeki 02 ADU 578 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrasında sağlık ekipleri, polis ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak müdahalede bulundu. Ancak, otomobil sürücüsü Mehmet Mustafa Öner'in hayatını kaybettiği belirlendi. Öner'in cenazesi, ekipler tarafından yapılan çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkarılarak Gölbaşı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza hakkında detaylı inceleme yapmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
BBVA'dan 'Garanti Bankası' açıklaması: Garanti Bankası satılacak mı?

BBVA'dan 'Garanti Bankası' açıklaması: Garanti Bankası satılacak mı?