Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adıyaman'da Görme Engelli Babasını ve Oğlunu Çatıdan Attı!

Adıyaman'da Görme Engelli Babasını ve Oğlunu Çatıdan Attı!

Adıyaman'da yaşanan korkunç olayda görme engelli bir baba ile 12 yaşındaki oğlu yaralandı, ardından şahsın annesi de darp edildi. Polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adıyaman'da Görme Engelli Babasını ve Oğlunu Çatıdan Attı!

Adıyaman'ın merkezinde bulunan Musalla Mahallesi'nde yaşanan korkunç bir olay, şehri sarsmış durumda. Bir kişinin, henüz belirlenemeyen sebeplerle görme engelli babasını ve 12 yaşlarındaki oğlunu evlerinin damından aşağıya atmasıyla başlayan trajedi, daha da derinleşti.

Edinilen bilgilere göre, olay Y.G. isimli bir şahsın Musalla Mahallesi'nde bulunan evlerinde meydana geldi. Henüz netlik kazanmayan nedenlerle Y.G., görme engelli babası F.G. ile 12 yaşındaki oğlu H.G.'yi evlerinin damından aşağı attı. Bu acımasız eylemin ardından Y.G., yaraladığı babasını ve oğlunu bırakmayıp annesi olan Y.G.'ye de şiddet uyguladı.

Görme Engelli Babası Ile Oğlunu Damdan Aşağı Attı4

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Olayın ardından durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıların yardımına koşan sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralıları Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti.

Babası Ile Oğlunu Damdan Aşağı Attı2

Gözaltına Alınan Şahıs İfadesi İçin Polis Merkezine Götürüldü

Polis ekipleri, olay yerine ulaştıklarında şiddet uygulayan Y.G.'yi gözaltına aldı. Y.G., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralanan F.G., H.G. ve Y.G. isimli üç kişi ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Babası Ile Oğlunu Damdan Aşağı Attı4

Polis Ekipleri El Koymaya Devam Ediyor

Olay yerinde bulunan bir adet av tüfeği de polis ekiplerince incelenmek üzere el konuldu. Polis soruşturması devam ederken, olayın detayları ve şahsın motivasyonuyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.

Görme Engelli Babası Ile Oğlunu Damdan Aşağı Attı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyasporlu Selma Dönmez Altın Madalya Kazandı

Antalyasporlu Selma Dönmez Altın Madalya Kazandı