Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da yolda yürüyen kadın kapkaça uğradı

Adana'da yolda yürüyen kadın kapkaça uğradı

Adana’da cep telefonunu çaldıktan kısa süre sonra yakalanan kapkaççı tutuklandı. Olay, güvenlik kameralarına anbean yansıdı ve polis, şüpheliyi kısa sürede tespit edip adalete teslim etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da yolda yürüyen kadın kapkaça uğradı
KAYNAK: İHA

Adana’da elinde telefonuyla yolda yürüyen kadın kapkaça uğradı, bu anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

21 Mayıs günü Adana'nın Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Selda A. (52) adlı kadın, elinde telefonu ile yolda yürürken, İsa A. (20) adlı şüpheli arkadan yaklaşarak kadının telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldı. Bu anlar çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kadının ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin İsa A. olduğunu tespit etti. Hızlı bir şekilde operasyon düzenleyen ekipler, Seyhan ilçesi Mekan Mahallesi'nde bir eve baskın yaparak şüpheliyi yakaladı.

A W214956 02 Result

Kadının ihbarı üzerine bölgeye gelen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlı Büro Amirliği ekipleri, söz konusu şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Operasyon sonucunda, İsa A. gözaltına alındı ve sorgusunda 'Yürürken gördüm, arkasından yaklaşıp alıp kaçtım. Telefonu daha sonra tanımadığım birine sattım' şeklinde ifade verdi. Polisler, satılan telefonu geri alarak sahibine teslim etti.

Çevredeki güvenlik kameraları incelendiğinde şüphelinin İsa A. olduğunu tespit edildi. Şüpheli İsa A., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
29 Mayıs 2024 Günlük Burç Yorumları

29 Mayıs 2024 Günlük Burç Yorumları