Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da dehşet! Gasp ettikleri kadını tekel bayide vurdular

Adana'da dehşet! Gasp ettikleri kadını tekel bayide vurdular

Adana'da bir kadını darp ve gasp eden şüpheliler, şikayetçi olunca ayağından vuruldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da dehşet! Gasp ettikleri kadını tekel bayide vurdular
KAYNAK: İHA

Adana’nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde yaşanan olayda, Senanur A. (27) ile Yasin Y. (27) buluştu. İddiaya göre, Yasin Y. kadını Karaisalı ilçesindeki bir tarlaya götürerek burada 2 bin 500 TL parasını gasp etti ve darp ederek telefonunu kırdı.

Senanur A., kendi imkanlarıyla polis merkezine giderek Yasin Y.'den şikayetçi oldu. Bunun üzerine Yasin Y., kadını şikayetini geri çekmesi için tehdit etmeye başladı. 7 Haziran gecesi saat 00.30 sıralarında, şüpheli kadını bir tekel bayiinde alışveriş yaparken tabancayla ayağından vurdu. Kadın yere yığılırken, şüpheli hızla olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Hastaneye kaldırılan Senanur A., tedavisinin ardından taburcu oldu.

A W227348 02

Kadını Vuran Kişi Suç Makinesi Çıktı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda, şüphelinin Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde saklandığı tespit edildi. Eve düzenlenen operasyonla, Yasin Y. suç aletiyle birlikte kıskıvrak yakalandı. Yasin Y.'nin 'Uyuşturucu madde ticareti', 'Uyuşturucu madde kullanma', 'Ruhsatsız silah bulundurma' ve 'Tehdit' gibi suçlardan 25 suç kaydının olduğu öğrenildi.

Kadını Vurdu, Suçu Da Kadına Attı

Emniyetteki ifadesinde savunma yapan Yasin Y., 'Şikayetini geri çekmeyeceğini söyleyerek, benden para istiyordu. Şantajına daha fazla dayanamadım' dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yasin Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı! 2023 yılında 525 bin 814 kişi öldü

TÜİK açıkladı! 2023 yılında 525 bin 814 kişi öldü