Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da bir kadını İki ayda iki kez Kaçırıp Fidye İstediler!

Adana'da bir kadını İki ayda iki kez Kaçırıp Fidye İstediler!

Adana'da Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen tarım işçisi Salih İsmail'in eşini 2 ayda iki kez kaçırıp fidye istediler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen tarım işçisi Salih İsmail (22), 4 ay önce Dilan İsmail (18) ile evlenip merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşamaya başladı. Ancak mutlu bir hayatları kaçırılma olaylarıyla altüst oldu.

İddiaya göre, 2 ay önce Dilan İsmail'i kimliği belirsiz şahıslar sokak ortasında kaçırdı ve eşini arayarak 20 bin dolar fidye talep etti. Çaresiz kalan Salih İsmail, polise haber vermeden düğün takılarını bozdurarak, şahısların istediği yere götürüp bıraktı. Birkaç gün sonra ise şahıslar, Dilan İsmail’i geri getirdi. Ancak kabus bitmedi. Geçtiğimiz hafta çöp atmak için dışarı çıkan Dilan İsmail, yeniden kaçırıldı. Fidyeciler, bu sefer Salih İsmail’e ulaşarak 25 bin dolar para istediler. Durumu polise bildiren genç adam, şimdi ekiplerin kaçırılan eşi için arama çalışmalarını bekliyor.

Ikinci Kez Kaçırılıp Fidye Istendi4

Salih İsmail'in Endişeli Bekleyişi

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Salih İsmail, yaşadığı çaresizliği dile getirirken, "Benim eşimi kaçırdılar. İlk kaçırdıklarında 20 bin doları ödedim. Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim, ona bir şey yaparlar diye korkuyorum" dedi. Dilan İsmail’in eniştesi Şiyar Bilgiç, yaşananları endişeyle izlediklerini belirtti. Bilgiç, "Bu kızı çöp atarken kaçırmışlar. Ne istiyorlar ondan bilmiyoruz. Bu parayı nasıl ödeyeceğiz onu da bilmiyoruz. Bize mesaj attılar 'kız Almanya’da şu anda' dediler ama doğru mu söylüyorlar bilemiyorum. Baldızımın hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Ikinci Kez Kaçırılıp Fidye Istendi3 Result

Ikinci Kez Kaçırılıp Fidye Istendi2 Result

Ikinci Kez Kaçırılıp Fidye Istendi Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB: TSK Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde 6 P*K'lı Ter*risti Etkisiz Hale Getirdi

MSB: TSK Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde 6 P*K'lı Ter*risti Etkisiz Hale Getirdi