Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş 98 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı

98 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, haklarında uzun süreli hapis cezaları bulunan iki şüpheliyi farklı operasyonlarla yakaladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
98 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı
KAYNAK: İHA

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 98 yıl hapis cezası ve 25 yıl hapis cezası ile aranan iki farklı şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. İlk şüpheli, Eskişehir'den gelip Bursa'daki evinde yakalanırken, diğeri ise Nilüfer ilçesinde bir ikamette gözaltına alındı.

İlk şüpheli, çok sayıda hırsızlık suçundan dolayı hakkında 98 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Nehir K., Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskişehir'den Bursa'ya geldiği sırada yakalandı. İkinci şüpheli ise hırsızlık suçlarından dolayı hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Dursun K., Nilüfer ilçesinde saklandığı yerde gözaltına alındı.

Şüpheliler Yakalandı

Operasyon için düğmeye basan Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, Nehir K.'yı Bursa'daki evinde yakaladı. Aynı operasyon kapsamında, Dursun K. da Nilüfer ilçesinde saklandığı yerde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü ve ardından cezaevine sevk edildi.

Polis Ekiplerinden Asırlık Operasyon2

Polis Ekiplerinden Asırlık Operasyon3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Korkunç Trafik Kazası

Manavgat’ta Korkunç Trafik Kazası