Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş 61 bin 500 liralık hesabı ödemek istemeyince dayak yedi

61 bin 500 liralık hesabı ödemek istemeyince dayak yedi

Ankara'da bir eğlence mekanına giden Haydar B., 61 bin 500 liralık hesabı görünce şok oldu. Hesaba itiraz ettiği için iş yeri çalışanları tarafından dövüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
61 bin 500 liralık hesabı ödemek istemeyince dayak yedi

SÜLEYMAN GEZİCİ

Ankara'da yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Ankara'da bir eğlence mekanına giden Haydar B., kendisine gelen binlerce liralık hesaba itiraz edince dehşeti yaşadı. Haydar b., 61 bin 500 liralık hesabı ödemek istemeyince eğlence mekanları tarafından darp edildi. İş yeri sahibi ise Haydar B.'nin cep telefonundaki mobil bankacılık uygulamasından parayı tahsil etti. 

MEKAN

EĞLENCE MEKANINDA DEHŞETİ YAŞADI

Ankara'da 4 ay önce meydana gelen olayın ayrıntıları gündem oldu. Haydar B., Altındağ ilçesindeki bir eğlence mekanında bir süre eğlendikten sonra kendisine bin 640 lira hesap geldi. Haydar B., ilk hesabı ödedikten sonra iş yerinde çalışan kadınlardan biri masaya oturdu ve bin 600 liralık bir hesap daha geldi. Kendisine gelen diğer bir hesabı redden Haydar B., iş yerinin baskısından dolayı hesabı ödemek zorunda kaldı. Lavaboya giden Haydar B., döndüğünde masasının değiştirildiğini gördü. Mekandan çıkmak isteyen ancak iş yerinde çalışan ve yanında oturan kadınların sipariş vermesi üzerine bir süre daha mekanda kalan Haydar B.'ye 61 bin 500 TL hesap kesildi. Hesap karşısında şok olan Haydar B. ödemeyi reddedince Çalışanlar darp edildi. Ardından mobil bankacılık üzerinden Haydar B.'nin hesabından iki kişiye 55 bin TL ve 6 bin 500 TL para gönderildi. Daha sonra mekandan çıkarılan Haydar B.'nin şikayeti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

33 YIL 6'ŞAR AYA KADAR HAPİS CEZASI

Haydar B.'nin şikayeti sonrasında yapılan soruşturma kapsamında iş yeri sahipleri Ş.K ve N.K. ile birlikte 9 şüpheli hakkında 'neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama' suçundan 4,5 yıl, 'birden fazla kişi ile birlikte iş yerinde silahla yağma' suçundan 15'er yıl, 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 14 yıl olmak üzere toplamda her bir sanık için 33 yıl 6'şar aya kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı. İddianamede yer alan adli tıp raporunda, Haydar B.'nin vücudunda kırık meydana geldiği ve yaralanmasının basit tıbbi müdahale ile giderilemeyeceği ifadeleri yer aldı. İddianame,Ankara 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narkotik polisinden 1 ayda 677 operasyon

Narkotik polisinden 1 ayda 677 operasyon