Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Cumhuriyet'in 100. Yılında milli sporcudan Antalya hamlesi

Cumhuriyet'in 100. Yılında milli sporcudan Antalya hamlesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen’i konuk etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhuriyet'in 100. Yılında milli sporcudan Antalya hamlesi
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde dünya rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen’in gösteri dalışına ev sahipliği yapacak. Şahika Ercümen, 28 Ekim Cumartesi günü Antalya’da su altında bir dalış gerçekleştirecek.

Şahika Ercümen, gösteri dalışı öncesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Böcek, Şahika Ercümen’i “Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzü” olarak nitelendirerek kutladı ve rekorlarının devamını diledi. Ayrıca sosyal projelere verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Şahika Ercümen ise Antalya’nın kendisi için çok özel bir yer olduğunu belirterek, pek çok dünya rekoruna bu bölgede imza attığını söyledi. Cumhuriyetin 100. yılını Antalya’da bir dalışla kutlamanın çok değerli olduğunu ifade eden Şahika Ercümen, ev sahipliği için Başkan Böcek’e teşekkür etti.

Başkan Böcek, Şahika Ercümen ile sohbet ederek, kendisine bir plaket verdi. Başkan Böcek, 28 Ekim Cumartesi günü gösteri dalışı yapacak olan Şahika Ercümen’e başarılar temenni etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Cumhuriyet nineleri Atatürk'le yaşadıklarını anlattı

Antalya'da Cumhuriyet nineleri Atatürk'le yaşadıklarını anlattı