Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Mesut Kocagöz Görkemli Hatıralar’a konuk oldu

Mesut Kocagöz Görkemli Hatıralar’a konuk oldu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk TV'de Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mesut Kocagöz Görkemli Hatıralar’a konuk oldu
KAYNAK: Bülten

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Halk TV ekranlarında yayınlanan Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu.

Kepez Kent Ormanı'nda Canlı Yayın

Halk TV'nin reyting rekorları kıran programı Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar'da, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz canlı yayında yer aldı. Program, Kepez Kent Ormanı’ndan gerçekleştirildi ve bu bölgenin güzellikleri ile Kepez’in sunduğu yenilikler ekranlara taşındı. Kepez Belediye Başkanı, Kent Ormanı'nın mevcut durumundan ve gelecekteki projelerinden bahsetti. Programa, Kepezliler büyük ilgi gösterirken, Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç ve Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu da performanslarıyla programa renk kattı.

Kepez’in Projeleri

Canlı yayında Kepez Kent Ormanı'nın tarihine ve dönüşümüne dikkat çeken Başkan Kocagöz, “Kent Ormanı geçmişte oldukça atıl bir durumdaydı. Şehrin girişine bir şelale ve Atatürk silueti eklemeyi düşündük ve bunu başardık. Şimdi Kent Ormanı'nı tamamen yenilemeyi planlıyoruz. Kepezliler, yaşadıkları şehirde mutlu olacaklar” şeklinde konuştu. Ayrıca, Kepez’in doğal güzelliklerinden Düden Şelalesi'ne de değinen Başkan Kocagöz, “Kepez’de her şey var, tuzlu su hariç. Eğer denizi Kepez’e getiremiyorsak, Kepezliyi denize götüreceğiz” dedi.

Çocuklara Önem

Programın duygusal anlarına da ev sahipliği yaptı. Konuk sanatçı Oğuz Aksaç, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Narin için yazdığı parçasını seslendirdi. Başkan Kocagöz, çocuklara olan sevgisini dile getirerek, “Dünyanın en güzel şeyleri çocuklardır. Hepimiz, ırkı, cinsiyeti, dini, dili ne olursa olsun çocukları en kutsal varlıklar olarak görmeliyiz. Kepez’deki tüm çocukları kendi evlatlarım gibi görüyorum” dedi.

Çocuklara Hediyeler

Program sonunda, Kepez Belediyesi Müzik Okulları Çocuk Korosu'ndaki çocuklar da söz aldı. Gelecekteki hedefleri ve hayalleri hakkında konuşan çocuklar, şiddetsiz bir dünya temennisinde bulundular. Program bitiminde, çocuklara pamuk şeker ve kitap hediye edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da motorunun gaz kolu takılı kalan adam kurtarılamadı

Adana'da motorunun gaz kolu takılı kalan adam kurtarılamadı