Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Muhittin Böcek'ten Özgür Özel'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Muhittin Böcek'ten Özgür Özel'e Geçmiş Olsun Ziyareti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhittin Böcek'ten Özgür Özel'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekti. Başkan Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e geçmiş olsun dileklerini iletti ve sosyal belediyecilik projelerini paylaştı.

Muhittin Böcek'ten CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek, Ankara'da düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı öncesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Geçirdiği talihsiz kaza sonrası Özel’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Böcek, Antalya'daki projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sosyal Demokrat Belediyecilik Toplantısında Antalya’nın Projeleri Tanıtıldı

Başkan Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlığındaki toplantıya katılarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanındaki projelerini tanıttı. Toplantıda, halkın refahını artırmayı amaçlayan çalışmalar değerlendirildi. Başkan Böcek, “Birlikte Güçlüyüz” anlayışıyla, Türkiye genelindeki CHP'li belediyelerle işbirliğini güçlendirme ve halkımıza eşit hizmet sunma vurgusu yaptı. Ayrıca, vatandaşların mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Gökan Zeybek ve Asu Kaya'ya Ziyaretler

Ankara ziyaretinde Başkan Böcek, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i de ziyaret ederek, Antalya’daki projeler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Zeybek’e misafirperverliği için teşekkür eden Başkan Böcek, ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen Asu Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, Kaya’ya toplumsal ve siyasal alanda başarılar dileyerek, kadınların güçlü bir şekilde yer alması dileğinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK açıkladı: Trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

TÜİK açıkladı: Trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu