Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Yeniden Refah Partisi'nde Şok İstifa! Sosyal Medyadan Duyurdu

Yeniden Refah Partisi'nde Şok İstifa! Sosyal Medyadan Duyurdu

Döşemealtı Belediyesi'nin Yeniden Refah Partisi adayı Mesut Hekimoğlu, iş dünyasındaki zorluklar nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeniden Refah Partisi'nde Şok İstifa! Sosyal Medyadan Duyurdu
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nde Yeniden Refah Partisi adayı olarak görev yapan Yeniden Refah Partisi’ne adaylık sürecinde büyük hizmetlerde bulunan Mesut Hekimoğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Hekimoğlu, ekonomik krizin iş dünyasını ciddi şekilde etkilediğini ve bu süreçte ticari faaliyetlerine daha fazla odaklanma gerekliliği hissettiğini belirtti. İş dünyasında karşılaştığı zorlukların siyasi kimliğinden kaynaklandığını dile getiren Hekimoğlu, bu sebeple partisiyle yollarını ayırma kararı aldığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nde Şok İstifa

"ticaret yapabilmek büyük fedakarlıklar gerektirmektedir"

Hekimoğlu, yaptığı açıklamada, “Kamuoyuna duyurulur! Bir süredir devam eden ekonomik kriz, hiç kuşkusuz tüm sektörleri etkilemektedir. Bu kriz ortamında ticaret yapabilmek büyük fedakarlıklar gerektirmektedir. Bir iş insanı olarak işime daha fazla zaman ayırmam gerektiğini biliyorum. Siyasi kimliğimin iş hayatımda zorluklar oluşturduğundan dolayı Yeniden Refah Partisi'nden istifa ediyorum” ifadelerine yer verdi.

==

Hekimoğlu: “Bağımsız Kalacağım”

Mesut Hekimoğlu, istifa kararıyla ilgili Akdeniz Gerçek gazetesine özel açıklama yapan Hekimoğlu, başka bir siyasi partiye geçiş yapmayı düşünmediğini ve tamamen bağımsız olarak kalacağını belirtti. "Şu anda iş hayatıma odaklanmak ve ticari faaliyetlerimi sürdürebilmek için bağımsız olmayı tercih ediyorum. Bu süreçte herhangi bir siyasi partiye katılma planım yok" şeklinde konuştu.

Mesut Hekimoğlu Kimdir?

48 yaşındaki evli ve dört çocuk babası Mesut Hekimoğlu, iş dünyasında gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde özel yat imalatı ve ihracatı yapan Hekimoğlu, Panelsan firması ile konteyner ve Tiny House evleri üretiyor. Bunun yanı sıra, güneş enerjisi sektöründe faaliyet gösteren firmaları ile temiz enerji alanında yatırımlar yapıyor.

Vergi ve İhracat Rekortmeni

Hekimoğlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde hem vergi rekortmeni hem de ihracat rekortmeni olarak öne çıktı. Hekimoğlu, yenilikçi projeleri ve başarılı iş hamleleri ile bölge ekonomisine önemli katkılar sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çiftçilere 1.9 milyar liralık destekleme ödemesi hesaplara aktarılıyor

Çiftçilere 1.9 milyar liralık destekleme ödemesi hesaplara aktarılıyor