Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'de camide mahsur kalan genç kadın kurtarıldı

Kepez'de camide mahsur kalan genç kadın kurtarıldı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir camide mahsur kalan genç kadın, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla kurtarıldı. O anları mahalleli merakla takip etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kepez'de camide mahsur kalan genç kadın kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan Elmalılı Hamdi Yazır Camii'nde dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, cami kapısının kilitli olduğu ve içeride mahsur kaldığı ihbarı yapıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan genç kadın, caminin ikinci katındaki bayanlar bölümünde sıkışmıştı.

İkinci katta kilitli kaldı

İhbar üzerine itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, caminin ikinci katında kilitli kalan genç kadını buldu. Polis ve itfaiye ekipleri ile iletişime geçen genç kadın, cami görevlisinin kapıyı açması için yardım çağrısında bulundu. Kısa süre içinde cami görevlisi caminin kapısını açarak genç kadını dışarı çıkardı.

Olay sırasında çevredeki apartman sakinleri balkonlara çıkarak durumu izledi. Kilitli kaldığı camiden çıkartılan genç kadın, yüzünü göstermekten kaçındı. Polis ekipleri tarafından gerekli işlemler için polis otosuna bindirilen genç kadının, camide nasıl mahsur kaldığı ise merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İznik'te kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu

İznik'te kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu