Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Döşemealtı Hastane Satış İhalesi Bugün! İcralık Belediyeden Dev Satış

Döşemealtı Hastane Satış İhalesi Bugün! İcralık Belediyeden Dev Satış

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Menderes Dal’ın Başkanlığı’ndaki Döşemealtı Belediyesi’nin başı icralarla dertte. Geçtiğimiz günlerde makamı haczedilen belediyenin bu kez şirketi üzerindeki hastanesi satışta

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Döşemealtı Hastane Satış İhalesi Bugün! İcralık Belediyeden Dev Satış
MUHABİR: Arda Kır

Yeniköy Mahallesi 873 ada 2 parselde bulunan hastane 650 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Satış ihalesi bugün saat 14.00’de belediye şirketi Döşemeyol AŞ hizmet binasında gerçekleşecek.

DEMİRBAŞLARLA SATIŞTA 

Döşemealtı Belediyesi’nin iştiraki Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, üzerinde hastane bulunan alanı satışa çıkardı. 650 milyon TL bedel ile satışa çıkarılan alanın ihalesi bugün saat 14.00’de gerçekleşecek. İhalenin ilk olarak kapalı teklif alma sonrasında da açık arttırma usulü olarak yapılacağı ifade edilirken, satışta tüm demirbaşların da dahil edildiği belirtildi. 

1.4 MİLYARLIK BORÇ YÜKÜ VAR 

Bir süredir borçlar ile boğuşan Döşemealtı Belediyesi’nin belediye başkanının açıklamalarına göre 1 milyar 421 milyon 480 bin TL borcu olduğu bilinirken, hastanenin SGK ve vergi borçları nedeniyle 650 milyon TL’ye satışa çıkılması dikkat çekti. Başkan Menderes Dal, geçtiğimiz aylarda devraldıkları belediye borçlarını pankart ile belediye binasına asmıştı. Son olarak ise geçtiğimiz hafta Döşemealtı Belediyesi’ne haciz gelmiş ve Başkan Menderes Dal’ın makamındaki mobilyalara el konulmuştu. Ancak Turgay Genç döneminden kalan borcun yaklaşık 500 milyon Lira olduğu kaydediliyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Avrupa'da 244'üncü maçına çıkıyor

Beşiktaş Avrupa'da 244'üncü maçına çıkıyor