Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Arı kovanı için yakılan ateş ormanı yaktı

Arı kovanı için yakılan ateş ormanı yaktı

Antalya'nın Aksu ilçesinde arı kovanlarını tütsülemek amacıyla yakılan ateş, kontrolden çıkarak orman yangınına yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Arı kovanı için yakılan ateş ormanı yaktı
KAYNAK:   İHA

Antalya'nın Aksu ilçesi Yurtpınar Mahallesi'nde, zirai bir alanda arı kovanlarının tütsülenmesi sırasında başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ormanlık alana yayıldı. Yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı helikopter ve amfibi uçaklar ile çok sayıda arazöz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

EV VE TRAKTÖR YANDI 

Yangın nedeniyle bazı seralar zarar görürken, bir ev ve traktör küle döndü. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını engelledi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda yangın büyük oranda kontrol altına alınırken, ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor.

HAYVANLAR KURTARILDI


Yangın sırasında ağılda bulunan keçi ve bir köpek, çevredeki vatandaşların çabalarıyla yanmaktan kurtarıldı. Yangına ilk müdahale eden Emre Gökcen, “Ev yanıyordu, hayvanları kucaklayıp çıkardık. Bir tane küçükbaş hayvan, kediler ve köpek vardı. Hepsini kurtardık” dedi. Yangının, bölgede arı kovanlarını tütsülemek amacıyla yakılan ateşten kaynaklandığı belirlendi. Aksu Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY kabin amirinin öl*ümüne neden olan kazanın görüntüleri ortaya çıktı

THY kabin amirinin öl*ümüne neden olan kazanın görüntüleri ortaya çıktı