Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Anttalks etkinliğiyle Antalya'ya önemli konuk: Durmuş Yılmaz

Anttalks etkinliğiyle Antalya'ya önemli konuk: Durmuş Yılmaz

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Anttalks etkinliği, Ekonomi ve Cumhuriyet konulu söyleşi ile devam ediyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anttalks etkinliğiyle Antalya'ya önemli konuk: Durmuş Yılmaz
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği, Antalyalılarla paylaşmaya değer fikirleri, yaşamları ve deneyimleri buluşturuyor. Bu kez, 'Ekonomi ve Cumhuriyet' konulu söyleşi etkinliğinde, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Antalyalılarla bir araya gelecek.

Buluşma Detayları

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik, 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da AKM'de gerçekleşecek. 'Ekonomi ve Cumhuriyet' konulu söyleşide, Yılmaz, deneyimlerini ve görüşlerini paylaşacak, Antalyalılarla keyifli bir sohbet ortamında buluşacak.

Antalyalılar Davetli!

2006-2011 yılları arasında Merkez Bankası Eski Başkanı olarak görev yapan Durmuş Yılmaz, ekonomist, bürokrat ve siyasetçi kimliğiyle tanınıyor. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Yılmaz, AKM Perge Salonu'nda gerçekleşecek olan söyleşide Antalyalılarla buluşacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tüm Antalyalıları etkinliğe davet etti.

Diğer Konuklarla Devam Ediyor

Anttalks etkinliği, Durmuş Yılmaz'ın yanı sıra diğer önemli isimlerle de devam edecek. 29 Şubat Perşembe günü Prof. Dr. Naci Görür, 2 Mart Cumartesi günü Prof. Dr. İlber Ortaylı ve 24 Mart Pazar günü Bedrettin Dalan, Antalyalılarla sohbetleriyle buluşacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Numan Kurtulmuş Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili ile Buluştu

Numan Kurtulmuş Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili ile Buluştu