Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da şok eden milyarlık rant iddiası! Hafriyat Odası'nda kriz büyüyor

Antalya'da şok eden milyarlık rant iddiası! Hafriyat Odası'nda kriz büyüyor

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı'nın bugün yaptığı basın açıklamasından sonra odada kriz oluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da şok eden milyarlık rant iddiası! Hafriyat Odası'nda kriz büyüyor
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı, gündemden düşmeyen hafriyat olayı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında oda yönetimi hakkında suç duyurusunda bulanacağını söylemişti. Basın açıklamasından saatler sonra Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası yönetimindeki diğer isimler yarın sabah saat 10.00'da basın açıklaması yapacağını duyurdu.  

suç duyurusunda bulundum

Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemeleri ve Hafriyatçılar Odası Başkanı Özgür Bucaklı, yarın sabah oda yönetimin yapacağı basın açıklamasına yönelik konuştu. Bugün yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunan ve yarın yapılacak olan basın açıklamasında yer almayacağını söyleyen Özgür Bucaklı, "Bu toplantıda yer almayacağım. Onlar bizim bugünkü basın toplantısında anlattığımız kişiler. Konuşsunlar. Ben belgelerle beraber konuştum. Mışlar'la konuşmadım. Mışlar'la bir konuşmam olmadığı için herkes her şeyi söyleyebilir. Mışlar'la biz tüm toplantımızda gördüğünüz gibi biz belgeleri paylaştığımız için belgeli konuşmayana ben itibar etmem. Bugün yaptığım açıklamalarıma istinaden hemen üzerine gidiliyor. Onlara göre doğrudur. Ne diyebiliriz ki ben? Biz kendi menfaatlerimiz şimdi burada değiliz. Ben açık ve netim. Ne sağcıyım ne solucuyum. Ben doğru yolda olduğumu inanıyorum. Yani Antalyasporu'nun haklarını korumak, esnafım hakkını korumak için böyle bir basın açıklaması yaptım. Herkes özgür yani. Ülkemiz özgür bir ülke. Herkes basın açıklaması yapabilir. Bugün suç duyurusunda da bulundum. Antalya spor yetkilileri hakkında, aynı zamanda yönetimim hakkında hepsinde suç duyurusunda bulundum. Belgeleri de teslim ettim" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meta Quest 3S ve Orion ile Yeniliklerini Tanıtacak!

Meta Quest 3S ve Orion ile Yeniliklerini Tanıtacak!