Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’daki Kadın Mühendisler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde güçlerini ve başarılarını kutluyor

Antalya’daki Kadın Mühendisler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde güçlerini ve başarılarını kutluyor

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Kadın Mühendisler Komisyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak, kadınların toplumdaki önemine ve mücadelelerine vurgu yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’daki Kadın Mühendisler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde güçlerini ve başarılarını kutluyor
KAYNAK: EMO/Bülten

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Kadın Mühendisler Komisyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, kadınların toplumda oynadığı kritik rol ve karşılaştıkları zorluklar vurgulandı. Ayrıca, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi alandaki başarılarına dikkat çekildi.

Komisyon, kadınların mühendislik alanında etkili bir şekilde yer almasının, cinsiyet eşitliği, çeşitlilik ve kapsayıcılık hedefleri açısından önemli olduğunu belirtti. Türkiye’de mühendislik alanında ilklere imza atan öncü kadın mühendislere teşekkür edildi ve onların cesareti ve başarılarının genç mühendis adaylarına ilham kaynağı olmaya devam ettiği ifade edildi.

Komisyon, Atatürk’ün 'Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur'sözünü hatırlatarak, kadınların hakları için mücadele etmeye ve kadınların potansiyellerini tam olarak gerçekleştirebilecekleri bir dünya için çaba sarf etmeye devam edeceklerini vurguladı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı ve kadın hakları ve eşitlik mücadelesine destek veren herkes, bu önemli günde bir araya gelmeye ve birlikte hareket etmeye davet edildi. Kadınların mücadeleci ruhunu ve başarılarını alkışladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Belediye güvenlik görevlisi üniformayla görüntülü s*ks yaptı

Belediye güvenlik görevlisi üniformayla görüntülü s*ks yaptı