Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da VİP Araca Pompalı Tüfekle Saldırı: Sürücü Yaralandı Şüpheli Yakalandı

Antalya'da VİP Araca Pompalı Tüfekle Saldırı: Sürücü Yaralandı Şüpheli Yakalandı

11 Ağustos 2024 tarihinde Antalya'nın Serik ilçesinde, bir VİP araca pompalı tüfekle ateş açıldı. Olay, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da VİP Araca Pompalı Tüfekle Saldırı: Sürücü Yaralandı Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

11 Ağustos 2024 tarihinde Antalya'nın Serik ilçesinde, bir VİP araca pompalı tüfekle ateş açıldı. Olay, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 07 YSD 86 plakalı VİP araca, 07 YTP 71 plakalı motosikletle gelen ve M.K. olarak tanımlanan şahıs tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

Sürücü Kendini Kurtardı

Saldırganın açtığı kurşunların hedefi olan araç sürücüsü K.Ş., aracını hemen yol kenarına çekti ve kendisini can havliyle dışarı atarak yakınındaki bir işyerine sığındı. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi. Sürücü K.Ş., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı sürücünün elinden yaralandığı öğrenildi.

Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Pompalı tüfeğiyle birlikte kaçmaya çalışan saldırgan M.K., polis ekipleri tarafından kısa süre içinde yakalandı ve gözaltına alındı. Olayın hemen ardından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, M.K. suç aletiyle birlikte polis merkezine götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, saldırının nedenini ve olaya ilişkin diğer detayları araştırmaya devam ediyor. Antalya'daki bu saldırı, halk arasında büyük bir paniğe yol açarken, yetkililer olaya dair geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ferhat Gedik kimdir? Neden öldü?

Ferhat Gedik kimdir? Neden öldü?