Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Otomobil Yan Yattı: İki Kişi Hafif Yaralandı

Antalya'da Otomobil Yan Yattı: İki Kişi Hafif Yaralandı

Antalya Kepez'de meydana gelen trafik kazasında 07 AB 820 plakalı otomobil virajda yan yattı. Kaza sonucunda 2 kişi hafif yaralandı. Olay yerine Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ulaştı ve 112 Acil Sağlık ekibi yaralılara müdahale etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Otomobil Yan Yattı: İki Kişi Hafif Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif yaralandı. Kaza, 15:00 sularında Varsak Karşıyaka Mahallesi Hamza Taş Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kirişçiler Mahallesi yönünden şehir merkezine doğru seyreden 07 AB 820 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajda yan yattı.

Yaralılara Müdahale

Olay yerine ilk olarak tesadüfen bölgeden geçmekte olan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye polis ekipleri ulaştı. Yaralılar, yağmurun etkisiyle daha da zor durumda kalmamak için polis ekipleri tarafından ekip otosuna alındı. Bu esnada 112 Acil Sağlık ekibi olay yerine yönlendirildi.

Sağlık Durumu ve Hastaneye Kaldırılma

Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan ve sağlık durumları iyi olan iki yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güver Kanyonu İhalesi Yapıldı Kanyon Yurttaşa Açılacak! Kanyonda Son 3 Yılda Birçok Öl*m Yaşandı

Güver Kanyonu İhalesi Yapıldı Kanyon Yurttaşa Açılacak! Kanyonda Son 3 Yılda Birçok Öl*m Yaşandı