Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Antalya Antalya’da korkunç manzara: Bir kamyon dolusu çöp çıktı

Antalya’da korkunç manzara: Bir kamyon dolusu çöp çıktı

Kepez ilçesinde kötü koku ve haşere şikayetleriyle gündeme gelen apartman dairesinde yapılan temizlik operasyonunda bir kamyon dolusu evsel atık çıkarıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde kötü koku ve haşere şikayetleriyle gündeme gelen bir apartman dairesinde yapılan temizlik operasyonunda, evden bir kamyon dolusu evsel atık çıkarıldı. Temizlik çalışmaları, Kepez Kaymakamlığı Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararı doğrultusunda gerçekleştirildi.

Teomanpaşa Mahallesi'nde Korkunç Manzara

Kepez Belediyesi, Güneş, Hüsnü Karakaş, Yeşilyurt ve Esentepe mahallelerinde daha önce yapılan temizlik operasyonlarının ardından bu kez Teomanpaşa Mahallesi'nde harekete geçti. Mahalle sakinlerinin kötü koku ve haşere şikayetleri üzerine Kepez Kaymakamlığı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile başlatılan temizlik operasyonunda, Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve polis ekipleri görev aldı. Temizlik çalışmalarına Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir de katıldı.

Bir Kamyon Dolusu Atık Çıkarıldı

Saatler süren temizlik çalışmaları sırasında, 71 yaşındaki İ.K.'ye ait 70 metrekarelik apartman dairesinden bir kamyon dolusu evsel atık çıkarıldı. Evde küflenmiş ve böceklenmiş yiyeceklerden, kullanılmaz hale gelmiş eşyalara kadar pek çok atık bulundu. Yıllardır açılmayan bir buzdolabının içerisinden çıkan manzara ise ekipleri şaşkına çevirdi.

Çürümüş ve Böceklenmiş Yiyeceklerle Dolu Buzdolabı

Ekipler, buzdolabını açtıklarında aralarında salamın da bulunduğu çürümüş ve böceklenmiş yiyeceklerle karşılaştılar. Bu durum, mahalleliyi rahatsız ettiği kadar temizlik ekipleri için de zorlu bir süreç yarattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöplerden oluşan dairenin içindeki atıkları tek tek taşıyarak kamyona yükledi. Tamamen boşaltılan ev, belediyenin cami temizliği ekipleri tarafından deterjanlı sularla yıkanarak hijyenik hale getirildi. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de evi haşerelere karşı etkin bir şekilde ilaçladı.

Mahalle Sakinlerinin Şikayetleriyle Ortaya Çıktı

Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir, yaşanan süreçle ilgili olarak şunları söyledi: “Mahalle sakinlerimizin koku şikayeti üzerine eve geldik, durumu inceledik. Çöpleri görünce olayın ne kadar ciddi olduğunu anladık. Kendisini uyardık ve durumu Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ilettik. Şu an evde temizlik çalışması yapılıyor. Maalesef bu noktaya kadar geldi. Kendisi emekli öğretmen, ancak bu durum da bir hastalık.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Black Mirror 7. sezon oyuncu kadrosu açıklandı: Geri sayım başladı

Black Mirror 7. sezon oyuncu kadrosu açıklandı: Geri sayım başladı