Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Evsiz Vatandaşa Büyük Destek! Yardım Eli Hayat Değiştirdi!

Antalya’da Evsiz Vatandaşa Büyük Destek! Yardım Eli Hayat Değiştirdi!

Antalya'da zorlu bir yaşam mücadelesi veren Ali Tanyerli, Kepez Belediyesi'nin yardımıyla alkol bağımlılığından kurtulup topluma kazandırıldı. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Tanyerli, belediyenin desteğiyle iş ve kalacak yer buldu. Başkan, Tanyerli'nin değişimini memnuniyetle karşıladı ve insan odaklı hizmetlerine vurgu yaptı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya sokaklarında zorlu bir yaşam süren ve sağlık sorunları yaşayan Ali Tanyerli, Kepez Belediyesi'nin yardımıyla yeniden topluma kazandırıldı. Alkol bağımlılığından kurtarılan ve kişisel bakımları yapıldıktan sonra belediyede iş ve kalacak yer temini sağlanan Tanyerli, hayatının dönüm noktasını yaşadı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün makamında ağırladığı Tanyerli, "Hayattan kopmak üzereydim, şimdi yeniden doğmuş gibiyim" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Sokakta Başlayan Zor Yaşam Hikayesi

Antalya'nın sokaklarında, zorlu bir yaşam mücadelesi veren Ali Tanyerli’nin hayatı, Ayhan Gözübek adlı vatandaşın duyarlılığı sayesinde değişti. Kepez Belediyesi'nin yardım eli uzatmasıyla hayatı tamamen değişen Tanyerli, önce kişisel bakımı yapılarak tedavi altına alındı. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’nde vücudundaki yaralar tedavi edildi ve ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Bimekan Barınma Merkezi’nde misafir edildi.

Alkol Bağımlılığından Kurtuluş Hikayesi

Alkol bağımlılığı nedeniyle zor günler geçiren Ali Tanyerli, Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma Uygulama Merkezi (AMATEM) Aşır Aksu Yerleşkesi’nde tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Tanyerli, bağımlılıklarından kurtularak yeni bir hayata adım attı. Tedavi süreci tamamlanır tamamlanmaz Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden Tanyerli, kendisine uzatılan yardım eli için teşekkür etti.

Belediye Başkanı’ndan İş ve Kalacak Yer Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, makamında ağırladığı Ali Tanyerli’nin eski halinden eser kalmadığını görünce büyük mutluluk yaşadı. Başkan Kocagöz, “Maşallah Ali Bey, sizi çok iyi gördüm. Sokakta yaşadığınız zorlu hayatı öğrendiğimizde çok üzülmüştük. Ama şimdi sizi böyle sağlıklı ve iyi görmek bizi çok mutlu etti. Bundan sonra işinizi de, kalacak yerinizi de ayarlamak bizim boynumuzun borcu. Şimdiden hayırlı olsun” diyerek Tanyerli’ye belediyede iş imkanı sağladı.

Yeni Hayatına Adım Attı

Ali Tanyerli, belediyede işe başlayarak hayatına yeni bir sayfa açtı. Sokaklardaki zor yaşamından kurtulup düzenli bir işe ve kalacak bir yere sahip olmanın mutluluğunu yaşayan Tanyerli, yaşadığı bu değişim için Kepez Belediyesi’ne ve Başkan Mesut Kocagöz’e teşekkür etti. Tanyerli, “Ölmek üzereydim, artık yaşamak istiyorum. Şimdi hayata tutundum, çok mutluyum” diyerek duygularını ifade etti.

"İnsanımız İçin Her Şeyi Yaparız"

Başkan Kocagöz, insan odaklı bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini vurgulayarak, “Bizim için en önemli şey insandır. Hiç kimse sokaklarda kalmasın istiyoruz. Ali Bey gibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların sağlıklı bir hayata kavuşması, iş sahibi olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sri Lanka Yeni Devlet Başkanlarını Seçmek İçin Sandık Başına Gidiyor

Sri Lanka Yeni Devlet Başkanlarını Seçmek İçin Sandık Başına Gidiyor