Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Akıllara Durgunluk Veren Kaza: Otomobil Hurdaya Döndü

Manavgat’ta Akıllara Durgunluk Veren Kaza: Otomobil Hurdaya Döndü

Manavgat'ta otomobilin kamyona çarptığı trafik kazasında sürücü Hacı C. ufak sıyrıklarla kazayı atlatırken, olay yerinde panik yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Akıllara Durgunluk Veren Kaza: Otomobil Hurdaya Döndü
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kamyona yandan çarptı. Kazada otomobil adeta hurdaya dönerken, sürücü Hacı C. büyük bir şans eseri kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Olay, Manavgat’ın Sorgun Bulvarı Titreyengöl Caddesi üzerinde yaşandı.

Kazanın Detayları

Edinilen bilgiye göre, 07 BOY 212 plakalı Fiat marka otomobilin sürücüsü Hacı C., Acısu Caddesi yönüne seyir halindeyken, Muhammed Y.’nin kullandığı ve plakası 07 AIV 231 olan kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin parçaları yaklaşık 50 metre genişliğindeki bir alana yayıldı. Kazanın ardından olay yerinde büyük panik yaşandı.

Vatandaşlar Hemen Yardıma Koştu

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazanın şiddetine rağmen sürücü Hacı C.’nin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirledi. Sürücüye ayakta müdahale eden ekipler, tedbir amaçlı sağlık kontrolü önerisinde bulundu.

Kazanın Ardından Trafikte Yoğunluk Yaşandı

Kaza sonrası olay yerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri, trafiğin güvenli bir şekilde akışını sağlamak için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini ve tarafların kusur oranlarını belirlemek için çalışma başlattı.

Büyük Şans: Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Kazanın ardından otomobilde meydana gelen büyük hasara rağmen, sürücü Hacı C.’nin ciddi bir yaralanma yaşamaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Yetkililer, kazanın daha ağır sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek, sürücülere hız ve takip mesafesi konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Tarım Bakanı Vahit Kirişci'nin damadı Mehmet Özcan vefat etti

Eski Tarım Bakanı Vahit Kirişci'nin damadı Mehmet Özcan vefat etti