Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Kaza: Havaya Fırlayan Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Antalya’da Kaza: Havaya Fırlayan Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Manavgat'ta otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü, şiddetli kaza sonucu havada fırlayıp yara almadan kazayı atlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kaza: Havaya Fırlayan Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü, çarpmanın şiddetiyle havaya fırlamasına rağmen kazayı yara almadan atlattı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, saat 09.30 sıralarında Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tali yoldan ana yola kontrolsüz bir şekilde çıkan motosiklete, hızla gelen bir otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü havaya fırladı ve sert bir şekilde asfalta düştü. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünün genel sağlık durumunu kontrol etti. İsmi henüz öğrenilemeyen motosiklet sürücüsünde herhangi bir yaralanma belirtisine rastlanmadı. Kazayı görenler, sürücünün bu kadar ciddi bir çarpışmadan yara almadan kurtulmasını büyük bir şans olarak değerlendirdi.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Kaza Anı

Kazanın yaşandığı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, olayı tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle havaya fırladığı ve sert bir şekilde yere düştüğü anlar kaydedildi. Şans eseri büyük bir yaralanma yaşamayan sürücü, kazayı burnu bile kanamadan atlatmayı başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin’in Köyündeki Çocukların Psikolojik Durumu Ön Raporu Tamamlandı

Narin’in Köyündeki Çocukların Psikolojik Durumu Ön Raporu Tamamlandı