Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Çuval Kafasına Geçen Keçi Diğer Keçileri Korkuttu

Antalya'da Çuval Kafasına Geçen Keçi Diğer Keçileri Korkuttu

Antalya’nın Kepez ilçesinde, başına çuval dolanan bir keçi, ağılda bulunan diğer keçileri adeta korku içinde kaçırdı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde, başına çuval dolanan bir keçi, ağılda bulunan diğer keçileri adeta korku içinde kaçırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan bu komik anlar, sosyal medyada izleyenleri gülme krizine soktu. Keçilerin sahibi Hüseyin Kılar, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini belirterek, “Biraz olsun insanların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde hayvancılık yapan Hüseyin Kılar, Türkiye’de sayılı besicinin baktığı Nijerya Cüce Keçileri’ni besliyor. Sabah saatlerinde ağılda tuhaf bir durum fark eden Kılar, keçilerin bahçede toplandığını ve yemlerini yemediğini gördü. Keçilerin bir şeyden korktuğunu düşünen Kılar, durumu çözmek için güvenlik kameralarını incelemeye başladı. İzlediği görüntüler karşısında ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Korkutan Keçi, Kafasında Çuval!

Güvenlik kamerası kayıtlarında, ahırda yem yerken başına çuval dolanan bir cüce keçinin, diğer keçileri korkuttuğu görülüyor. Başındaki çuval nedeniyle yönünü bulamayan keçi, diğer hayvanların yanına gitmeye çalışırken, diğer keçiler bu tuhaf görünümden korkup kaçışmaya başladı. Ahırda başlayan kovalamaca, dışarıda da devam etti. Komik olay, diğer keçilerin çuvaldan korkup yem yemeyi bile reddetmesine neden oldu.

Keçiler Hala Korkuyor

Olay sonrası keçilerin hala çuval görünce korktuklarını belirten Hüseyin Kılar, “Sabah hayvanların bahçede olduğunu gördüm, yemi verdim ama hala yemiyorlardı. Bir şeyden korktukları kesindi. Onları rahatlatmak için yanlarında durdum ama durum değişmedi. Kamera kayıtlarını izleyince kafasına çuval dolanan keçiyi gördüm. Aslında diğerlerinin yanına gitmek istiyor ama diğer keçiler ondan kaçıyor. Bu durum trajikomik bir hale dönüşmüş” ifadelerini kullandı.

Görüntüler Sosyal Medyada Viral Oldu

Hüseyin Kılar, güvenlik kamerasına yansıyan bu komik anları sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü ve izleyenleri gülme krizine soktu. “Biraz olsun insanların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” diyen Kılar, paylaştığı videoların çok sayıda beğeni ve yorum aldığını belirtti.

“Keçiler Yemekten Bile Korktular”

Keçilerinin yem yemeyi bile reddettiğini söyleyen Kılar, “Hayvanlarımın yemden korktuğunu görünce endişelendim ama bu olayın sebebi komik bir şeymiş. Görüntüleri izlerken ben de çok güldüm. O anları yakınlarıma gönderdim, sonra da sosyal medya hesabıma yükledim. Herkes çok güldü ve olumlu dönüşler aldık” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hollanda'da Bıç*klı Saldırıda 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Hollanda'da Bıç*klı Saldırıda 1 Kişi Hayatını Kaybetti