Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Camide Yangın Paniği: İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Antalya'da Camide Yangın Paniği: İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir camide çıkan yangın, mahalle sakinlerinin dikkatli ihbarı sayesinde büyümeden söndürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Camide Yangın Paniği: İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir camide çıkan yangın, mahalle sakinlerinin dikkatli ihbarı sayesinde büyümeden söndürüldü. Yangın, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan Birlik Camii'nde meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Yangın, caminin bitişiğinde bulunan bir apartman sakininin balkonda oturduğu sırada camiden çıkan yoğun dumanı fark etmesiyle ortaya çıktı. Durumu hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren vatandaşın ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bu sırada mahalle sakinleri ve cami cemaati, cami görevlisine ulaşmaya çalıştı.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, olay yerine kısa sürede ulaşarak yangına müdahale etti. Yangının cami içinde kolonlardan birinde bulunan elektrik tesisatından çıktığı tahmin ediliyor. Yangın, ekiplerin etkili çalışması sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı ve büyük bir felaketin önüne geçildi.

Maddi Hasar ve Temizlik Çalışmaları

Yangın, caminin iç kısmında küçük çaplı maddi hasara yol açtı. Yangının ardından cami içerisinde yanan bölge, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa İstanbul güne yükselişle başladı!

Borsa İstanbul güne yükselişle başladı!