Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Apartman Yangını: Bir Dairede Büyük Çaplı Hasar

Antalya’da Apartman Yangını: Bir Dairede Büyük Çaplı Hasar

Antalya Kepez'teki apartman yangınında üçüncü katta büyük hasar oluştu. Evde kimsenin olmaması faciayı önledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Apartman Yangını: Bir Dairede Büyük Çaplı Hasar
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde, bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangında bir odada büyük çaplı hasar oluştu. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

Yangın Üçüncü Katta Başladı

Antalya’nın Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın üçüncü katında yangın çıktı. Apartmanın bahçesinde oturan bir sakinin fark etmesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla yangın yetkililere bildirildi. Olayın fark edilmesiyle birlikte apartman sakinleri hızla tahliye edildi. Apartmanın camından yükselen alevler ise çevredekiler tarafından endişeyle izlendi.

İtfaiye Hızla Müdahale Etti

Yangın ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, diğer odalara sıçramadan kontrol altına alındı. Alevler söndürülse de, dairenin yatak odasında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Ev Sahibi Aile Endişe İçinde İzledi

Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Misafirlikte olan Durmuş Ersoy ve ailesi, yangını komşularının haberiyle öğrendi. Yangın söndürme çalışmalarını endişe içinde izleyen Ersoy ailesinin yaşlı bir ferdi, olayın etkisiyle fenalaştı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaşlı kadının sağlık durumu kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da Soma maden faciası davası yeniden ertelendi

Manisa'da Soma maden faciası davası yeniden ertelendi