Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya DOB, "Rapunzel" Çocuk Operasını Sahneye Taşıyor

Antalya DOB, "Rapunzel" Çocuk Operasını Sahneye Taşıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Rapunzel çocuk operası ile minik sanatseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Masal, 15 Ekim’de Antalya DOB Sahnesi’nde sunulacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya DOB, "Rapunzel" Çocuk Operasını Sahneye Taşıyor
KAYNAK: Bülten

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), ünlü masal "Rapunzel"i çocuk operası olarak sahneye koymaya hazırlanıyor. Besteci Ahmet Sait Karabulut'un müzikleriyle renklendirilen bu özel eser, yarın minik sanatseverlerle buluşacak.

Modernize Edilen Hikaye Her Yaştan İzleyiciye Hitap Ediyor

N. Zeynep Ergüven'in modernize ederek metinleştirdiği Rapunzel, yalnızca çocuklar için değil, her yaştan izleyiciye hitap eden bir hikaye sunuyor. Yönetmen koltuğunda Sabri Özmener'in oturduğu eserde, dekor tasarımını Özgür Usta, kostüm tasarımını N. Gazal Ertan, koreografiyi Kürşat Kılıç, ışık tasarımını ise Mustafa Eski üstleniyor.

Rapunzel ve Diğer Karakterler Hayat Buluyor

Operada, Rapunzel karakterini Betül Uzunoğlu Oruç canlandırırken, diğer karakterler M. Yusuf Yıldız (Leo), Seçil Fenercioğlu (Cadı), Sinem Seçil Baddal (Mia), H. Ercan Uğur (Bıdık), Engin Yaman (Karga) ve Oya Vural (Pölsnderndorf Büyücüsü) tarafından canlandırılacak. Antalya DOB'un bale ve orkestra sanatçılarının da sahnede yer alacağı gösteride, orkestrayı Şef Ahmet Sait Karabulut yönetecek.

15 Ekim'de Sahne Alacak

Çocuklar için özel olarak hazırlanan "Rapunzel" çocuk operası, 15 Ekim'de saat 11.00'de Antalya Devlet Opera ve Balesi Sahnesi'nde sergilenecek. Minik sanatseverler, bu büyüleyici müzikli hikaye ile keyifli bir gün geçirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Savunma Sanayi’nde maaş alan AKP'ye yakın isimler kimler?

Savunma Sanayi’nde maaş alan AKP'ye yakın isimler kimler?