Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Kültür Sanat Mercan Dede'nin Eserlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Antalya Kültür Sanat Mercan Dede'nin Eserlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı tarafından Antalya’ya kazandırılan Antalya Kültür Sanat (AKS), ünlü sanatçı Mercan Dede’nin “Sen Potansiyellerle Doğdun” adlı sergisine ev sahipliği yapıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Kültür Sanat Mercan Dede'nin Eserlerine Ev Sahipliği Yapıyor
KAYNAK: ATSO/ Bülten

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı tarafından Antalya’ya kazandırılan Antalya Kültür Sanat (AKS), ünlü sanatçı Mercan Dede’nin “Sen Potansiyellerle Doğdun” adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Tasavvuf ve çağdaş sanatın buluştuğu bu özel sergi, 24 Ağustos Cumartesi günü sanatseverlerle buluşacak.

Sergi Detayları ve Küratörlük

Mercan Dede’nin 30 yıllık sanat kariyerinden seçkilerin yer aldığı sergi, Ecem Eroğlu İnan’ın küratörlüğünde hazırlanmış olup, Antalya Kültür Sanat’ın sanatsal ve kültürel katkılarını gözler önüne serecek. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, sergi hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: “Mercan Dede gibi uluslararası üne sahip bir sanatçının eserlerine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Antalyalı sanatseverlerle buluşturacağımız bu sergiye tüm kentimizi bekliyoruz.”

Antalya'nın Sanat ve Kültürdeki Gücü

Serginin, evrende her şeyin, özellikle de insanın bir varoluş sebebi ve potansiyeli olduğunu vurguladığını belirten Hacısüleyman, “Antalya'nın sadece turizmde değil, sanat ve kültürde de güçlü bir merkez olduğunu bu tür etkinliklerle bir kez daha kanıtlıyoruz. Sergi, hem yerel halkımıza hem de ziyaretçilerimize ilham verecek” dedi.

Sergi Ziyaret Bilgileri

Mercan Dede’nin sanatı, "olan değil olması gereken, görülen değil gizli tutulan" anlara odaklanarak izleyiciyi kendi potansiyelini keşfetmeye davet ediyor. “Mercan Dede: Sen Potansiyellerle Doğdun” sergisi, 24 Ağustos’tan itibaren 20 Ekim’e kadar, pazartesi günleri hariç her gün AKS’ta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump Suikast Girişimi Sonrası Açık Hava Konuşmasını Kurşun Geçirmez Cam Kabinden Yaptı

Trump Suikast Girişimi Sonrası Açık Hava Konuşmasını Kurşun Geçirmez Cam Kabinden Yaptı