Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da Kavşakta Feci Kaza Sürücü Hayati Tehlike Altında

Alanya'da Kavşakta Feci Kaza Sürücü Hayati Tehlike Altında

Alanya'da otomobil ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Kavşakta Feci Kaza Sürücü Hayati Tehlike Altında
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Alanya ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, Konaklı Mahallesi D-400 karayolu üzerinde yaşandı ve kavşağa girmek isteyen kamyon ile ilçe merkezine seyir halinde olan otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Sabah saat 09.00 sıralarında, Kamil U. (30) yönetimindeki 07 ASK 642 plakalı otomobil, D-400 karayolunda seyir halindeyken, kavşağa girmek isteyen Mehmet A. (62) idaresindeki 07 NH 428 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrilirken, otomobil yola savruldu ve büyük hasar aldı.

Sürücünün Durumu Ağır

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Kamil U.'yu ağır yaralı halde buldu. İlk müdahalenin ardından yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Kamil U.'nun hayati tehlikesinin bulunduğunu ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirtti.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza mahallinde incelemelerde bulunarak kazanın nasıl meydana geldiğini araştırmaya başladı. Kamyon sürücüsü Mehmet A.'nın ifadesi alınırken, kazanın nedenini belirlemek amacıyla detaylı soruşturma başlatıldı. Ekipler, her iki aracın hız durumu ve kavşaktaki trafik ışıklarının çalışma durumu gibi faktörleri incelemeye aldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüya Ağlamak Ne Anlama Gelir? Rüyada Çok Ağlamak Ne Demek?

Rüya Ağlamak Ne Anlama Gelir? Rüyada Çok Ağlamak Ne Demek?