Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya ASAT teknik araç filosunu güçlendiriyor

Antalya ASAT teknik araç filosunu güçlendiriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerde daha etkin ve hızlı müdahale imkanı sağlamak amacıyla teknik araç filosuna yeni araçlar ekledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya ASAT teknik araç filosunu güçlendiriyor
KAYNAK: İHA

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 19 ilçede daha etkin ve hızlı müdahalede bulunabilmek için teknik araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yüksek kapasiteli 6 yeni arazöz ve 2 vidanjörün hizmete alınmasıyla birlikte, ilçelerde yaşanan nüfus artışından kaynaklanan teknik araç ihtiyacı karşılanacak. Bu yeni eklenen araçlarla birlikte ASAT'ın teknik araç filosu 1119'a yükselmiş oldu.

Antalya ASAT teknik araç filosunu güçlendiriyor

Sıkıntıları hızlı ve etkin bir şekilde önlemek

ASAT Genel Müdürlüğü Makine Bakım Onarım Şube Müdürü Doğan Karagöz, yapılan güçlendirmelerle ilgili olarak şunları söyledi: 'Antalya’mızın 19 ilçesinde yaz, kış demeden en iyi hizmeti sunmak için kurumumuzun araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Nüfus sürekli artıyor. Bu durum doğal olarak abone sayılarımızda bir artışa neden oluyor. Yüzde 35’lik bir abone artışı yaşıyoruz. Özellikle yaz aylarında deniz ve yayla turizmi ile birlikte bu yoğunluk katlanarak artmaktadır. Buna bağlı olarak hizmet alanımızı genişletiyoruz. Bu bölgelerimizde temiz içme suyu naklini gerçekleştirmek, doğal afet ve yangınlarda kullanmak amacıyla 6 adet arazözü hizmete aldık. Kanalizasyon hatlarımızdaki yoğunluktan kaynaklanabilecek sıkıntılarla hızlı ve etkin bir şekilde önlemek ve mücadele edebilmek için 2 adet vidanjörümüzde makine parkımızda yerini aldı. Yeni eklenen 8 yeni aracımızla birlikte teknik araç sayımız 1119’a çıkarttık. Uluslararası standartlarda Antalya’mıza 7/24 en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'ta Ünlü Pilavcıda 'Bedava Yemek' Kavgası

Beşiktaş'ta Ünlü Pilavcıda 'Bedava Yemek' Kavgası