Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da silah kaçakçılığı yapan 2 şahıs tutuklandı

Antalya'da silah kaçakçılığı yapan 2 şahıs tutuklandı

Antalya'da yapılan operasyonda 61 ruhsatsız tabanca ve 58 şarjör ele geçirildi. Operasyon sonucu 2 şahıs tutuklandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da silah kaçakçılığı yapan 2 şahıs tutuklandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gerçekleşen operasyonda, polis ekipleri seyir halindeki bir aracı durdurdu ve araçta yapılan aramada 61 ruhsatsız tabanca ile 58 adet şarjör ele geçirildi.

Operasyon Sonucu 2 Şahıs Tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler adli makamlara sevk edildi ve yapılan incelemenin ardından 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerin Gözaltına Alınması

Muratpaşa ilçesinde gerçekleşen operasyon sonrasında silah kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen şahısların gözaltına alınması, emniyet ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda gerçekleşti. Polis ekipleri, kaçak silahların şehirdeki güvenliği tehdit ettiğini belirterek operasyonlara devam edeceklerini açıkladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların artarak devam edeceğini duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adnan Menderes Üniversitesi Kampüsü'nde Yangın Panik Yaratı

Adnan Menderes Üniversitesi Kampüsü'nde Yangın Panik Yaratı