Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya Otoyolu Müjdesi: İnşaat Kasım Ayında Başlayacak

Alanya Otoyolu Müjdesi: İnşaat Kasım Ayında Başlayacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKP Antalya İl Danışma Meclisi'nde Alanya Otoyolu ihalesinin tamamlandığını ve inşaatın bu yıl içinde, tercihen Kasım ayında başlayacağını duyurdu. Trafik sorunlarına çözüm için adımlar atıldı ve yerel yönetim eksikliklerine müdahale edildi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda projeler ve yatırımlar ele alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya Otoyolu Müjdesi:  İnşaat Kasım Ayında Başlayacak

AKP Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Alanya otoyolu için ihale sürecinin tamamlandığını ve inşaatın bu yıl içinde, mümkünse Kasım ayında başlayacağını duyurdu.

Alanya Otoyolunda İhale Süreci Tamamlandı

Antalya'nın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım konusuna değinen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKP Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, Alanya otoyolu ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, "Bu yıl içerisinde, mümkünse Kasım ayında inşaat sürecinin başlayacağını söyleyebiliriz" dedi. Ersoy, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu projeyi yakından takip ettiğini vurguladı.

Trafik Sorunlarına Çözüm İçin Adımlar Atılıyor

Antalya'nın trafik sorunlarına dair yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile yakın iş birliği içerisinde olduklarını belirtti. Ersoy, "Karayolları Genel Müdürlüğü, şehir içi trafiğin azaltılması ve kavşak düzenlemeleri için projeler geliştirdi" diyerek, trafiği rahatlatmaya yönelik önemli adımların atılacağını ifade etti.

"Yerel Yönetimlerin Yapamadıklarına Biz El Atıyoruz"

Bakan Ersoy, Antalya'nın yalnızca trafik sorunlarıyla değil, altyapı ve hizmet alanlarındaki eksikliklerle de mücadele ettiklerini belirtti. "Yerel yönetimlerin yapamadıklarına biz el atmak durumunda kalıyoruz" diyen Ersoy, Serik ve Kemer’deki atıksu arıtma tesislerinin başarıyla tamamlandığını hatırlattı. Özellikle Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin seçim öncesinde açılarak hizmete girdiğini vurgulayan Bakan Ersoy, tüm ilçelerde benzer altyapı çalışmalarının süreceğini belirtti.

Toplantıya Yoğun Katılım

EXPO Antalya Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AKP Antalya Milletvekilleri ve AKP MKYK Üyesi Menderes Türel de katıldı. Çok sayıda partilinin yer aldığı toplantıda, Antalya’nın geleceği için yürütülen projeler ve yatırımlar masaya yatırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali! Yoğun İlgi

3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali! Yoğun İlgi