Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Yüreğir belediyesi kuvvetli yağışlara karşı teyakkuza geçti!

Yüreğir belediyesi kuvvetli yağışlara karşı teyakkuza geçti!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Adana ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısının ardından Yüreğir Belediyesi, aşırı yağışlar sonucu oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı teyakkuza geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yüreğir belediyesi kuvvetli yağışlara karşı teyakkuza geçti!
KAYNAK: İHA

Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, ekiplerin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu ve meteorolojik gelişmeleri sürekli takip ettiklerini belirterek, "Halkımızın güvenliği için hazırız. Yoğun bir şekilde çalışarak ilçemizin herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için önlemler alıyoruz" dedi.

Kocaispir, ekiplerin ilçede meydana gelebilecek sel ve su baskınlarına etkin bir şekilde müdahale edebilecek kapasitede olduğunu vurgulayarak, "Sahip olduğumuz ekipmanlarla hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak önceliğimizdir" şeklinde konuştu. Yüreğir Belediyesi ekipleri, kuvvetli yağış öncesi rögar kapaklarının çevresini temizleyerek, olası sel ve su baskınlarına karşı hazırlıklı bir şekilde bekliyor. Aynı zamanda vatandaşları da dikkatli olmaları ve ani sel ve su baskınlarına karşı önlemler almaları konusunda uyarıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tabii Kuzgun: Dipsiz Karanlık dizisi nerede çekiliyor? Tabii Kuzgun konusu nedir?

Tabii Kuzgun: Dipsiz Karanlık dizisi nerede çekiliyor? Tabii Kuzgun konusu nedir?