Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Yumurtalık Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu

Yumurtalık Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu

Adana'da Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, muhtarların mahallelerdeki sorunların çözümündeki kritik rolüne dikkat çekti ve bu kapsamda gerçekleştirdiği toplantıda muhtarların taleplerini dinledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yumurtalık Belediye Başkanı muhtarlarla buluştu
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ilçedeki esnaf, sanatkar ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olmasının yanı sıra bu kez mahalle muhtarlarını belediye makamında ağırladı. Başkan Altıok, Yumurtalık Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalle muhtarlarını davet ederek, onların taleplerini, önerilerini ve sorunlarını dinledi.

'Demokrasinin Temel Taşı'

Başkan Altıok, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu vurgulayarak, mahallelerdeki sorunların birinci elden çözümü için önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti. Altıok, “Muhtarlar, mahallelerdeki problemleri yerinde görüp, çözüm önerileri sunarak demokrasinin temellerini sağlamlaştırıyorlar” dedi.

Yumurtalık'ın Geleceği İçin Hedeflerini Anlattı

Başkan Altıok, Yumurtalık'ın sanayi alanındaki yeni yatırımlar ve turizm destinasyonuyla ulusal ve uluslararası boyuta taşınacağını belirtti. Altıok, “Eksiklikleri yerinde görerek ve yerinde belediyecilik çalışmalarıyla bu sorunların üstesinden geleceğiz. Adana Büyükşehir Belediyemizle elbirliğiyle, işbirliğiyle ve eşgüdüm içinde halkımız için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Altıok, toplantının ardından, muhtarlarla işbirliği içinde çalışarak ilçenin geleceğini sağlam temellere oturtma çabasında olduklarını belirtti. "Yumurtalık'ı geleceğe emin adımlarla taşıma çabamızdan ödün vermeyeceğiz" diyen Altıok, muhtarların bu süreçteki önemine değindi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TSK Irak'ta 11 P*K'lıyı etkisiz hale getirdi

TSK Irak'ta 11 P*K'lıyı etkisiz hale getirdi