Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Tarsus'ta tantuni dükkanı yandı

Tarsus'ta tantuni dükkanı yandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir tantuni dükkanında elektrikli bisiklet aküsünden kaynaklanan yangın, iş yerinde ciddi hasara yol açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tarsus'ta tantuni dükkanı yandı
KAYNAK:   İHA

Mersin'in Tarsus ilçesi Şehitmustafa Mahallesi Muvaffak Uygur Caddesi'nde bulunan Barış Apartmanı'ndaki tantuni dükkanı, gece saatlerinde çıkan yangınla sarsıldı. İddiaya göre, S.A.'ya ait olan bu iş yerinde, elektrikli bisiklet aküsünden kaynaklanan yangın büyük bir paniğe neden oldu.

Yangın, tantuni dükkanından yükselen dumanlar çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Durumu fark eden vatandaşlar, hızla Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler kısa sürede olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti.

Yangın Kontrol Altına Alındı

İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının büyümesi engellendi ve çevredeki diğer iş yerlerine sıçraması önlendi. Olayda şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı ancak iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

yangının sebebi belirlendi

Yangının ardından yapılan incelemelerde, tantuni dükkanının iç kısmında ve kullanılan malzemelerde ciddi hasar tespit edildi. Yangının çıkış sebebinin elektrikli bisiklet aküsü olduğu belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da şüpheli valiz alarmı!

Hatay'da şüpheli valiz alarmı!