Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Tarsus'ta LNG yüklü tanker fac*ası son anda önlendi

Tarsus'ta LNG yüklü tanker fac*ası son anda önlendi

Mersin'de otoyolda yanan LNG yüklü tanker büyük tehlike yarattı. İtfaiye ekipleri tankere müdahale etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tarsus'ta LNG yüklü tanker fac*ası son anda önlendi
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde otoyolda seyir halinde olan sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) yüklü bir tankerin lastik bölümünde çıkan yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Olası bir facianın önüne geçilen bu olayda, otoyol geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Alınan bilgilere göre, özel bir firmaya ait olan ve Adana istikametine doğru ilerleyen 31 ATM 298 plakalı LNG yüklü tır, seyir halindeyken lastik patlaması sonucu alt kısımdan yanmaya başladı. Durumu fark eden sürücü V.E., aracı hemen güvenlik şeridine çekti ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye Ekipleri Olay Yerine Anında Ulaştı

Olay yerine kısa sürede ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Otoyol, güvenlik önlemleri nedeniyle Tarsus-Adana istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı. Tankerde bulunan LNG yükünün başka bir araca aktarılması için çalışmalar başlatıldı.

Olası Facia Önlendi

Bu tehlikeli olayda yaralanan kimse olmadı, ancak maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde, LNG yüklü tanker faciası son anda önlenmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı Sona Mı Erdi?

Rüştü Onur Atilla ve Nez Aşkı Sona Mı Erdi?