Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Tansev Pilavcı kimdir?

Tansev Pilavcı kimdir?

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı olan Tansev Pilavcı  hakkındaki bilgileri haberimizde topladık.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tansev Pilavcı kimdir?

Tansev Pilavcı, 2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı oldu. Pilavcı ile ilgili bilinmeyenleri sizin için haberimizde derledik.

Tansev Pilavcı nereli?

Tansev Pilavcı, 12 Ağustos 1984 tarihinde Antalya'da doğdu.

Tansev Pilavcı'nın eğitim durumu nedir?

Anadolu lisesi mezunu olan Tansev Pilavcı, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İyi derecede İngilizce biliyor.

Tansev Pilavcı

Tansev Pilavcı'nın mesleği nedir?

Tansev Pilavcı, Jeoloji Yüksek Mühendisidir. Aile Şirketi olan Tansev Mühendislik Madencilik İnşaat Ltd Şti'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Pilavcı, madencilik ve inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

Tansev Pilavcı'nın siyasi kariyeri nedir?

Tansev Pilavcı, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nda 1 dönem saymanlık, 1 dönem örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı yürüttü. Gençlik Kolları Başkanlığı, 2 dönem Gençlik Kolları Genel Merkez Kurultay Delegeliği, SDÜ Üniversite Başkanlığı, 3 dönem CHP Manavgat İlçe Başkan Yardımcılığı, 3 dönem Seçim Komitesi Üyeliği, 2015 seçimleri Antalya aday adaylığı yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Antalya-Manavgat İlçesi’nin en genç seçim komitesi üyesi olarak görev aldı. Ayrıca 2009 yerel seçimlerinde Isparta iline bağlı Keçiborlu, Aksu ve Yenişarbademli ilçelerine dönemin CHP milletvekili danışmanı Hikmet Yalım Halıcı ve dönemin Isparta Gençlik Kolları Başkanı Halit Aksungur öncülüğünde Antalya’dan seçmen ikametgahlarının taşınması için organizasyonu koordine etti. 2018 ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aktif görev aldı.

Tansev Pilavcı'nın sosyal faaliyetleri nelerdir?

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) ve Atatürkçü Düşünce Derneği'nde (ADD) aktif olarak görevler alan Tansev Pilavcı, üniversite yıllarında 1 dönem JMO’nun gençlik örgütlenmesi olan JEOGENÇ Başkanlığı görevini üstlendi. 2 dönem JMO Antalya Şube Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 3 dönem JMO Genel Kurul Delegeliği, 1 dönem TMMOB Delegeliği, 1 dönem ADD Yönetim Kurulu üyeliği ve 1 dönem ADD Denetim Kurulu üyeliği yaptı.

Tansev Pilavcı

Tansev Pilavcı'nın hobileri neler?

Profesyonel olarak futbol oynayan Pilavcı, bağlama çalıyor ve profesyonel olarak müzikle ilgileniyor. Aynı zamanda geniş bir kütüphaneye sahip.

Tansev Pilavcı evli mi?

Meslektaşı Zeynep Pilavcı ile evli olan Tansev Pilavcı Eylül, Eylem ve Elfin isimlerinde 3 Kız çocuk babası.

Tansev Pilavcı hangi partiden aday?

21 yıldır CHP'li olan Tansev Pilavcı, Konyaaltı Belediye Başkanlığına CHP'den aday adayı oldu.

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adaylarının yer aldığı 'Konyaaltı Belediye Başkanı kim olsun?' anketimize aşağıdan katılabilirsiniz.

[poll id="27"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Demirspor İstanbulspor maçının nerde oynanacağını duyurdu

Adana Demirspor İstanbulspor maçının nerde oynanacağını duyurdu